Markkinointikuvia Nälkämaan markkinoilta

Keppihevosrata markkinoilta.

Tiimimme oli ottamassa kuvia Nälkämaan markkinoilla perjantain ja lauantain välisenä aikana. Otimme kuvia järjestelmäkameroilla markkinoilla eläimistä, maalaismaisemista, sekä muista tapahtumista ja antimista, mikä sujui aivan mukavasti. Kuvasimme myös paikallisia myyjiä, yrittäjiä ja heidän tuotteitaan, sekä markkinoiden ihmisjoukkoja. Yhdessä vaiheessa meitä pyydettiin kuvaamaan tiettyä toimipistettä näkyvyyden lisäämiseksi, joten tietenkin me teimme niin.

Lapset tutkimassa koneita.

Markkinapäivinä oli vaihtelevia kelejä. Perjantaina aurinko pilkahteli iloisesti pitkin päivää, mikä antoi kuvaamiselle todella hienosti luonnollista valoa, mutta lauantaina asia olikin jo aivan toisenlainen, ja ilma oli pilvinen ja kolea. Huonokaan keli ei kuitenkaan pelottanut kävijöitä pois, ja saimme lauantainakin kävellä keskellä ihmismassoja kuvia ottaessamme.

 

Tapahtumassa oli paljon ihania koiria.

Työhömme suhtauduttiin ihan hyvätuulisesti, vaikka jotkut henkilöt eivät halunneetkaan olla kuvissa mukana, tai eivät halunneet heidän tuotteitansa kuvattavan, jolloin tietenkin jätimme heidät tai heidän tuotteensa parhaamme mukaan pois kuvista. Moni koiran omistaja oli aivan mielissään, kun heiltä kysyttiin, saisiko kuvia ottaa.

 

Paikalla oli paljon eläimiä.

Pyrimme ottamaan kuvia useista näkökulmista, sekä tuoda esille markkinoita uudella tavalla myös yleiskuvien kannalta. Ottamiemme kuvien tarkoituksena oli mennä jälkituotantoon, seuraavan vuoden mainontaan, sekä myös sellaisille ihmisille, jotka eivät itse päässeet paikan päälle.

 

 

Asiakas: Kainuun ammattiopisto, Nälkämaan markkinat

Tekijät: KAO:n 1. Vuoden media-alan opiskelijat Erika Prauda, Ronja Nokkanen, Ville Heikkinen, Konsta Juntunen, ja Anni Klemetti.

You may also like...