Mira Luoti saapui Kajaaniin tekemään musiikkivideota

Ensimmäisen vuoden media-alan opiskelijat Marko Kyllönen ja Eino Kemppainen pääsivät tutustumaan Mira Luotin musiikkivideon tuotantoon kuvaamalla siitä making-of videon. Making-of videota kuvattiin kolmen päivän ajan Kajaanissa, joista Mira Luoti oli mukana kaksi päivää. Video kuvattiin Mira Luotin ja YritysAmiksen media-alan yhteistyönä Kainuun ammattiopistolle.

Kolme päivää oli hyvin tapahtumarikkaita ja yhteishenki kuvauksissa oli hyvä. Ensimmäisenä päivänä kuvaukset olivat ilman Miraa ja vesisateeltakaan ei vältytty. Se ei silti lannistanut kuvausryhmää ja sateen väistyttyä kuvaukset jatkuivat.

 

Toisena päivänä päästiinkin jo tositoimiin ja Mira tuli paikalle. Aikataulu oli hyvin kiireinen, koska piti keretä käymään monessa paikassa. Vaikka tahti oli kova, niin aikataulussa pysyttiin ja se vielä entisestään kohotti yhteishenkeä. Materiaalia tulikin niin paljon, että making-of kamerasta loppui muistikortilta tila, mutta senkään ei annettu lannistaa tilannetta ja sekin saatiin järjestettyä. Kuvaukset jatkuivat myöhään iltaan.

Kolmantena päivänä aloitettiinkin jo aikaisin valmistelut, että kuvaukset pääsivät alkamaan, kun Mira tulee paikalle. Siinä onnistuttiin hyvin ja taas päästiin aloittamaan uusi päivä ja kuvaukset jatkuivat. Taas oli kiire paikasta toiseen ja päivällä jouduimme hieman odottelemaankin. Iltapäivällä alkoi hieman ehkä jo väsymys näkyä, mutta siitä huolimatta kuvaukset saatiin ajoissa ja onnistuneesti tehtyä. Kaikki olivat onnellisia ja hyvillä mielin onnistumisesta. Siitä suunnattiinkin palauttamaan kuvaus tarvikkeita ja Mira lähti kohti lentokentää ja kotia.

Nuo kolme päivää opettivat hyvin paljon ja tekemisen kautta oppii parhaiten, enemmän kuin pelkästään lukemalla kirjoista. Tietysti teoria on tärkeää, mutta etenkin epäonnistumisien kautta oppii tekemään työnsä paremmin.

Video julkaistaan sivuillamme sen valmistuttua.

 

 

 

 

Asiakas: Kainuun ammattiopisto, Mira Luoti making-of

Tekijät: KAO:n 1.vuoden media-alan opiskelijat Marko Kyllönen ja Eino Kemppainen

You may also like...